Vår historie
Det hele begynte en snørik dag på kjøkkenet til Baris, da han var kun 13 år
Baris er en lidenskapelig og løsningsorientert kokk som startet sin karriere som 13-åring på kjøkkenet hos en av de største restaurantene i Oslo. I dag, som 40-åring, driver han en ledende catering virksomhet i Oslo og Akershus, spesialisert innen selskapsmat. Kjent for å være imøtekommende og alltid villig til å finne løsninger, er "nei" et ord Baris helst unngår i sitt vokabular. Hans kjærlighet for matlaging og evne til å tilpasse seg kundens behov har gjort virksomheten til en foretrukken leverandør for alle typer arrangementer.
Med en kjærlighet for matlaging tilbyr han et mangfold av retter fra verdenskjente kjøkken, inkludert italiensk, tyrkisk, spansk, gresk, indisk, thai og andre europeiske retter. Baris`s evne til å skape autentiske smaksopplevelser har gjort virksomheten til en favoritt for alle typer catering.
Mangfold av retter fra verdenskjente kjøkken, inkludert italiensk, tyrkisk, spansk, gresk, indisk, thai og andre europeiske retter. Baris`s evne til å skape autentiske smaksopplevelser har gjort virksomheten til en favoritt for alle typer catering.
Plaza Catering har spesialisert seg innen store selskapsmat.
Leder Baris og ansatte er håndplukkede kokker fra bransjen som gjør jobben sin med glede til en hver tid.
Friskhet
& Kvalitet
Siden 1999
Administrasjonen
Vår administrasjon, som kunde er det oss du vil møte og det er en av oss som vil følge opp deg underveis.
Vi legger mest vekt på kundeservice, kvalitet, rengjøring og service generelt!